torsdag 17 juni 2010

Öringfiske















Igår kväll, taggade efter att ha sett storfisk i Byske bestämde vi oss för att pröva lite öring fiske nedan dammarna. Tidigare har man hört talas om folk som fått storöring där, men det är inget som det talas vitt om. Ett besök på teamsportia för att införskaffa lite tubsänken gick i kras då de tydligen var slutsålda(!?) Jaja vi nöjde oss med vanliga blysänken. Väl vid dammen knöt vi på tackel, en snygg tubfluga i slutet skulle göra oss till storfiskare.

Tyvär blev det inget resultat, dock såg vi en storfiskare från stan där, som är väldigt hemlighetsfull om var han fiskar osv. Så dit ska vi igen å pröva.
















Ikväll har vi varit och bäck meta öring. Lite variation i fisket förnöjer. Det var fullt liv i lillbäcken och vi såg mycket fisk. Fångsten blev ungefärligen 5-6 st var kring 1-3 hekto. Några större slet sig, men det var skoj och man kände sig ung igen ;P imorn är det bortamatch i skellefteå så det lär inte bli nån fisk då...

1 kommentar:

  1. Trevlig blogg.

    Jag har en länksamling för fiskebloggar på min hemsida. Länkar dig gärna om du vill. Gå isåfall in på www.ranglers.se och klicka dig vidare till bloggkartan och forumläret som finns där.

    Skitfiske,
    Bellmyr

    SvaraRadera